Bois-le-Duc

Tiger Sanjoni Cup l 13 mei 2018

Op zondag 13 mei a.s. wordt bij Golfparc de Pettelaar in Den Bosch voor de 9e keer de Tiger Sanjoni Cup georganiseerd ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij, ook wel bekend als het Kika kinderkankerfonds. Kika werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is de genezingskans te vergroten. 

Doe je op 13 mei ook mee aan de Tiger Sanjoni Cup?

  • De Tiger Sanjoni Cup is een open jeugdwedstrijd voor jeugdspelers tot 21 jaar!
  • Twee categorieën: 18 holes bruto strokeplay van geel/rood voor de lagere handicappen en voor de hogere handicappers 9 holes Stableford van rood/paars.
  • Er zijn NGF-punten te verdienen voor de junior-ranking!
  • Starttijden tussen 09.00 uur - 10.00 uur.
  • Jouw inschrijfgeld (€ 25,-) gaat volledig naar dit doel. Onze sponsoren verzorgen je greenfee, drankje, tosti of broodje kroket of frikandel, fruit, een ijsje en mooie prijzen

Toelichting op de wedstrijd
De bruto strokeplay wedstrijd is er voor jongens, meisjes en een overall winnaar. Hier tellen we ook de stableford scores, zodat ook spelers met een minder lage handicap een prijs kunnen winnen.

Daarnaast zijn er ook andere wedstrijdjes en activiteiten en natuurlijk mogen toeschouwers de baan in. In de baan zijn een paar plekken ingericht voor toeschouwers. Toeschouwers mogen alleen de laatste 9 holes van de laatste flight meelopen.

We hopen je te mogen begroeten op deze bijzondere golfwedstrijd, waarbij Brabantse gezelligheid voorop staat met uiteraard een goed spelersveld en waar mooie prijzen te winnen zijn! 

Verzeker je van een plaats en schrijf je nu in

Hartelijke golfgroet en tot 13 mei!

Namens de jeugdcommissie, Mariëtte, Joan, Marja, en Harm
Golfclub Bois-le-Duc.

Terug naar het overzicht