Bois-le-Duc

Schoolgolf en kennismakingslessen

Wil je kennismaken met de golfsport?
Je kunt gratis één introductieles meedoen op zondagochtend. Ook kun je vier introductielessen volgen bij GC Bois-le-Duc op Golf Parc De Pettelaar tegen een introductietarief van €47,-, inclusief gebruik van golfballen en golfstokken.

Bij individueel inschrijven delen wij je in, in een groep op zondagochtend. Bij voldoende inschrijvingen (groep van 5 of meer) worden ook introductielessen gegeven op woensdag en vrijdag vanaf 15:30 uur. 
Het eerste half uur ga je zelf oefenen onder begeleiding van een jeugdcoach en het daarop volgende uur wordt de golfles voortgezet door onze pro's.

Wie: kinderen vanaf 6 jaar - minimaal 5 en maximaal 12 kinderen per lesgroep
Tijdstip: woensdag en vrijdag 15:30 - 16:55 uur, zondagochtend 09:30 - 10:55 uur (voor alle lessen geldt: 30 minuten inspelen en 55 minuten les o.l.v. de golfprofessional).

Als je je als groep van tenminste 5 kinderen inschrijft, dan kunnen we in overleg ook andere lestijden afspreken.
Ook schoolklassen geven we zo regelmatig één of meerdere golflessen als onderdeel van gymnastiek of als buitenschoolse activiteit. Behalve onze pro's, zal dan ook een docent van de school aanwezig zijn als begeleider.

Aanmelden doe je online door het invullen van dit formulier bij onderstaande link.

Wist je dat?

  • Zit je op de basisschool en wil je kennismaken met golf, schrijf je dan in via jeugd@gcboisleduc.nl.

  • Wil je een keer gratis meedoen met een jeugdles, ook hiervoor kun je contact opnemen met jeugd@gcboisleduc.nl.

  • Als één van de eerste clubs in Zuid-Nederland heeft GC Bois-le-Duc speciale kindertees in de baan gelegd, zodat je sneller (dus voordat je je GVB hebt) de baan in kunt met les en wedstrijden of gewoon met je ouders of andere golfers met een NGF-handicap. Klik hier voor de 9-holes of 18-holes scorekaart voor deze tees.

  • In 2012 is door de NGF besloten het door velen gevreesde en stressvolle praktijkexamen op de baan af te schaffen. Het golfvaardigheidsbewijs (afgekort GVB) heet nu NGF-handicap 54. Ben je jeugdlid en wil je weten hoe voor jou de weg naar handicap 54 eruit ziet? Lees dan dit document.