Bois-le-Duc

Nieuws-archief

De Grote Pepernotenwedstrijd

18 november 2018

25 november 9:30 ~ 12:30 De Sint komt alweer bijna naar Nederland en natuurlijk bezoekt hij ook weer GolfParc de Pettelaar! Op 25 november starten alle jeugd-lesgroepen tegelijkertijd in een baanles. We gaan vanaf 10.00 uur allemaal tegelijk de baan in. Vanaf 9.30 verzamelen we voor het clubhuis om samen met de pro's de groepen (flights) in te delen.....

Seniorencompetitie

11 oktober 2018

Op 4 oktober jl. is de slotdag van de seniorencompetitie gespeeld. Er werd weer pittig gespeeld en de finale-uitslag is als volgt: 1- Ruud van der Voordt 2- Frits Lambers 3- Hanny Broumels Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat! En jullie zijn dus ook uitgenodigd voor de begeerde Masterwedstrijd voor alle eerste, tweede en derde prijzen winnaars.

Matchplaykampioenschappen 2018

04 september 2018

Op 1 en 2 september jl. is er gestreden om het Matchplaykampioenschap. De uitslag bij de dames is als volgt: 1 Margit Kiewit 2 Karin van der Aa 3 Mariëlle van der Borght De uitslag bij de heren is als volgt: 1 Richard van Cootwijk 2 Arjan van Boekel 3 Edwin Verdonk De spelers en de supporters hebben genoten van het veelal mooie spel en ook van de baan die er weer mooi verzorgd bij lag. Het weer was perfect. Na de wedstrijd werd er genoten van een erg gezellig prijsuitreiking met een heerlijk drankje en hapje. Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars!

Op 2 september is er bij de jeugd ook gestreden om het Matchplaykampioenschap. De beker bij de jongedames werd gewonnen door Thessa Kiewit. De tweede plaats is behaald door Storm Kietzmann en Marit van Bentum is derde geworden. Bij de jongemannen is de beker door Ravez Matthijssen gewonnen. Seth Holla is tweede geworden en Elvano Avendonk heeft de derde plaats behaald. Wat een prestatie van jullie allemaal. Van harte gefeliciteerd voor alle winnaars.

Wanneer u wilt bent u van harte welkom om op 1 en 2 september a.s. te komen kijken naar onze spelers van GC Bois-le-Duc. Onze spelers mogen natuurlijk ook worden aangemoedigd. Zaterdag is nog wat ontspannen en spelen zowel de dames als de heren voor de 2x vier plaatsen op de zondag (heren en dames apart). Zondag is het spannend. Dan gaat het om de vierde, derde, tweede en eerste prijs, Kampioen Matchplay 2018 (heren en dames apart). Ook de jeugd speelt haar Matchplaykampioenschap, maar dan alleen op zondag. Zaterdag starten de wedstrijden om 13.50 uur. Op zondag wordt er om 08.00 uur gestart. De jeugd start om 10.00 uur. Succes en veel plezier voor alle deelnemers!