Bois-le-Duc

Nieuws

Dank u Sinterklaasje

27 november 2018

Op 25 november jl. heeft de Sint en zijn Pieten een bezoek gebracht aan De Pettelaar. De Zwarte Pieten hebben flink gestrooid en de Sint had veel te vertellen uit het grote boek. De kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's hebben gesmuld van de chocomel en worstenbroodjes. Dank u Sinterklaas, tot volgend jaar!

Masters 21 oktober 2018

27 oktober 2018

Op 21 oktober 2018 werden de Masters gespeeld! Een prachtige dag, met geweldig weer. De baan was top en er was een gezellige club met mensen. De eerste prijs is gewonnen door Ricky Schoenmakers. De tweede plaats was voor Dinand de Bok en Adri van Tergouw ging er met de derde prijs vandoor. Gefeliciteerd allemaal, goed gespeeld!

Pettelaarbokaal 2018

11 oktober 2018

Op zondag 23 september jl. is er gestreden om de Pettelaarbokaal 2018. Een goede dag voor een spannende wedstrijd! De bokaal is dit jaar gewonnen door Jeanne en Joop van Hedel. Van harte gefeliciteerd!

Seniorencompetitie

11 oktober 2018

Op 4 oktober jl. is de slotdag van de seniorencompetitie gespeeld. Er werd weer pittig gespeeld en de finale-uitslag is als volgt: 1- Ruud van der Voordt 2- Frits Lambers 3- Hanny Broumels Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat! En jullie zijn dus ook uitgenodigd voor de begeerde Masterwedstrijd voor alle eerste, tweede en derde prijzen winnaars.

Op donderdag 27 september is de slotdag van de seniorencompetitie gespeeld. De uitslag van deze competitie is als volgt: 1 - Michiel van de Ven 2 - Philip Niemeyer 3 - Ad van de Akker Proficiat heren! Jullie mogen meestrijden om de Master-titel van GC Bois-le-Duc op zondag 21 oktober a.s. Veel succes!