Bois-le-Duc

Nieuws

Pettelaarbokaal 2018

11 oktober 2018

Op zondag 23 september jl. is er gestreden om de Pettelaarbokaal 2018. Een goede dag voor een spannende wedstrijd! De bokaal is dit jaar gewonnen door Jeanne en Joop van Hedel. Van harte gefeliciteerd!

Seniorencompetitie

11 oktober 2018

Op 4 oktober jl. is de slotdag van de seniorencompetitie gespeeld. Er werd weer pittig gespeeld en de finale-uitslag is als volgt: 1- Ruud van der Voordt 2- Frits Lambers 3- Hanny Broumels Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat! En jullie zijn dus ook uitgenodigd voor de begeerde Masterwedstrijd voor alle eerste, tweede en derde prijzen winnaars.

Op donderdag 27 september is de slotdag van de seniorencompetitie gespeeld. De uitslag van deze competitie is als volgt: 1 - Michiel van de Ven 2 - Philip Niemeyer 3 - Ad van de Akker Proficiat heren! Jullie mogen meestrijden om de Master-titel van GC Bois-le-Duc op zondag 21 oktober a.s. Veel succes!

Op 29 september is de Ladiesday slotdag gespeeld. Als winnaar van het seizoen kwam Ricky Schoenmakers uit de bus. Zij mag, evenals de tweede en derde plaats, meedoen met de Masters 2018 op zondag 21 oktober! De uitslag van de Ladiesday is als volgt: 1 - Ricky Schoenmakers 2 - Mariëlle van der Borght 3 - Astrid Dirven Van harte gefeliciteerd!

Op zondag 16 september jl. is de invitatiewedstrijd gespeeld. Een wedstrijd met mooi weer en uiteraard veel gezellige invité's. De uitslag is als volgt: 1 - Theo Abelen en Theo Zwiers 2 - Koos Dirven en Corannie Plag 3 - Dinie Snoeren en Magda Heur Van harte gefeliciteerd allemaal!