Bois-le-Duc

Nieuws

Op zondag 13 mei a.s. wordt bij Golfparc de Pettelaar in Den Bosch voor de 9e keer de Tiger Sanjoni Cup georganiseerd ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij, ook wel bekend als het Kika kinderkankerfonds. Kika werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is de genezingskans te vergroten. Doe je op 13 mei ook mee aan de Tiger Sanjoni Cup? •De Tiger Sanjoni Cup is een open jeugdwedstrijd voor jeugdspelers tot 21 jaar! •Twee categorieën: 18 holes bruto strokeplay van geel/rood voor de lagere handicappen en voor de hogere handicappers 9 holes Stableford van rood/paars. •Er zijn NGF-punten te verdienen voor de junior-ranking! •Starttijden tussen 09.00 uur - 10.00 uur. •Jouw inschrijfgeld (€ 25,-) gaat volledig naar dit doel. Onze sponsoren verzorgen je greenfee, drankje, tosti of broodje kroket of frikandel, fruit, een ijsje en mooie prijzen Toelichting op de wedstrijd De bruto strokeplay wedstrijd is er voor jongens, meisjes en een overall winnaar. Hier tellen we ook de stableford scores, zodat ook spelers met een minder lage handicap een prijs kunnen winnen. Daarnaast zijn er ook andere wedstrijdjes en activiteiten en natuurlijk mogen toeschouwers de baan in. In de baan zijn een paar plekken ingericht voor toeschouwers. Toeschouwers mogen alleen de laatste 9 holes van de laatste flight meelopen. We hopen je te mogen begroeten op deze bijzondere golfwedstrijd, waarbij Brabantse gezelligheid voorop staat met uiteraard een goed spelersveld en waar mooie prijzen te winnen zijn! Verzeker je van een plaats en schrijf je nu in! Hartelijke golfgroet en tot 13 mei! Namens de jeugdcommissie, Mariëtte, Joan, Marja, en Harm Golfclub Bois-le-Duc.

Open Golfdagen 2018

04 april 2018

Tijdens de Open Golfdagen is het aan u om kennis te maken met de golfsport. Ook bij Golf Parc de Pettelaar kunt u vrijblijvend en kosteloos langsgaan. Dit kan op 21 en 22 april 2018. U bent dan welkom tussen 12.00 uur en 17.00 uur. De Open Golfdagen zijn er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers, maar ook voor de golfers die al een tijdje geen golfclub meer in zijn of haar handen heeft gehad. Golf is de derde sport van Nederland. Meer dan 380.000 golfers zijn geregistreerd bij de NGF. Golf is een uitdagende sport zowel op het gebied van fysieke als mentale inspanning. U komt toch ook!

De openingswedstrijd was met ongeveer 60 deelnemers een groot succes. Natuurlijk was het heerlijk lenteweer en werd er afgesloten met een lekkere barbecue. Er waren prijzen voor de dames en de heren. Heren: 1, Dinant de Bok - 2, Pieter Snoeren - 3, Herman van de Graaf Dames: 1, Astrid Dirven - 2, Magda Heur - 3, Karin van der Aa Allemaal gefeliciteerd!

Op zondag 25 maart wordt het wedstrijdseizoen officieel geopend. De inschrijving is inmiddels gesloten. Succes en veel plezier voor alle enthousiaste spelers! We hopen op droog weer (en daardoor ook gezelligheid op het terras).

Golf-app op Windows Mobile

23 augustus 2017

Helaas is het nog niet mogelijk om de golf-app van E-Golf4u op een Windows Mobile telefoon te gebruiken. De app is ontwikkeld voor IOS (Apple) en Android (Samsung, HTC etc). Maar er komt een oplossing....