Bois-le-Duc

Nieuws

Op 25 & 26 mei jl. hebben de clubkampioenschappen strokeplay dames en heren plaatsgevonden. We feliciteren Margit Kiewit en Richard van Cootwijk met hun 1e plaats.

Een wedstrijdkalender 2019 en het nieuwe regelboekje 2019 van de NGF, liggen klaar voor alle leden van golfclub Bois-le-Duc! Ze zijn op te halen op onze gezellige thuislocatie Golf Parc de Pettelaar (waar natuurlijk ook altijd een kopje koffie klaar staat).

Masters 21 oktober 2018

27 oktober 2018

Op 21 oktober 2018 werden de Masters gespeeld! Een prachtige dag, met geweldig weer. De baan was top en er was een gezellige club met mensen. De eerste prijs is gewonnen door Ricky Schoenmakers. De tweede plaats was voor Dinand de Bok en Adri van Tergouw ging er met de derde prijs vandoor. Gefeliciteerd allemaal, goed gespeeld!

Tijdens de ALV heeft de huidige penningmeester, Frans Broumels, te kennen gegeven dat hij in 2019 aftreedt en niet herkiesbaar is. Hierdoor ontstaat er een vacature voor penningmeester. Heb je affiniteit met financiën en interesse, meld je dan aan. Informatie is op te vragen bij Frans Broumels, op telefoonnummer 06-290 262 33.

Golf-app op Windows Mobile

23 augustus 2017

Helaas is het nog niet mogelijk om de golf-app van E-Golf4u op een Windows Mobile telefoon te gebruiken. De app is ontwikkeld voor IOS (Apple) en Android (Samsung, HTC etc). Maar er komt een oplossing....