Bois-le-Duc

Nieuws

Za 23 en Zo 24 juni is het weer de tweedaagse JOS VAN BOXTEL Clubkampioenschap Stableford bij ons op Golf Parc De Pettelaar. Ben je lid van golfclub Bois-le-Duc schrijf je dan nog even in voor deze supergezellige wedstrijd. Het kan nog tot zondag en........ zo lang er nog startplaatsen zijn

Op 25 en 26 mei jl. zijn de Strokplay Kampioenschappen gespeeld. Margit Kiewit is clubkampioen 2018 bij de dames geworden en Dinand de Bok is de clubkampioen van de heren. Van harte gefeliciteerd! Op de tweede en derde plaats mogen wij bij de dames Karin van der Aa en Jeanne van Hedel feliciteren. Bij de heren feliciteren bij Wilco Delhez en Jan Matthijssen met respectievelijk de tweede en derde plaats.

Nieuwe voorzitter

25 mei 2018

Op 23 mei jl. heeft de AlV 2018 plaatsgevonden. De opkomst was erg groot. In totaal waren er ruim 80 leden aanwezig. Tijdens deze ALV hebben we afscheid genomen van de (oud) voorzitter Ben Vrieling. Ben heeft is vanaf dat benoemd tot ere-lid van onze vereniging. Ook is er afscheid genomen van (oud) secretaris a.i. Magda Heur. Ben heeft na 11 jaar voorzitterschap de hamer overgedragen aan Nico van Leeuwen, die tot voorzitter is gekozen. We hebben Ben bedankt voor zijn inzet en hebben Nico gefeliciteerd met zijn benoeming. Tijdens de ALV is Ad Kwaks gekozen tot secretaris. Ook hij wordt met deze benoeming gefeliciteerd.

Tijdens de ALV heeft de huidige penningmeester, Frans Broumels, te kennen gegeven dat hij in 2019 aftreedt en niet herkiesbaar is. Hierdoor ontstaat er een vacature voor penningmeester. Heb je affiniteit met financiën en interesse, meld je dan aan. Informatie is op te vragen bij Frans Broumels, op telefoonnummer 06-290 262 33.

op 13 mei 2018 is bij Golf Parc De Pettelaar door de jeugdcommissie van Jeugd GC Bois le Duc voor de 9-de keer de Tiger Sanjoni Cup georganiseerd ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Er is 2000,- Euro opgehaald! We hebben erg veel geluk gehad met het weer! De buien gingen letterlijk aan ons voorbij: ten Noorden en ten Zuiden van de golfbaan. Het was een geslaagde dag met 40 deelnemers en er zijn ook nog eens door velen heel mooie resultaten behaald. 1. Thom van der Sluijs (jongens en overall). 2. Lotte Hoekstra (meisjes) 3. Benjamin Knuvers (9-holes Stableford-wedstrijd) De uitslagen van alle wedstrijden kun je bekijken op: http://www.tigersanjonicup.nl/uitslagen/