Bois-le-Duc

Nieuws

EXCLUSIEVE EVENTUITNODIGING: 2de editie Jan Dorrestein Masterclass op zondag 19 augustus 2018 In navolging op het grote succes van vorig jaar, kunnen wij u mededelen dat de Nederlandse golflegende Jan Dorrestein weer naar Golf Parc de Pettelaar komt. Naast een “Meet & Greet” is Jan die dag hier voor een masterclass. Deze uitgebreide golfles biedt u een unieke kans om tips en tricks van de meester te leren. Tijdens de 3 uur durende masterclass zullen in ieder geval de volgende onderdelen aan bod komen: Bunkerslag, Swing en Bijzondere Balliggingen. Tevens zal Jan Dorrestein een van de belangrijkste onderdelen van de golfsport toelichten, dat wil zeggen “Course Management”, want bij golf is naast goede techniek ook spelstrategie van groot belang op je score. Het programma voor zondag 19 augustus ziet er als volgt uit: 10.30 Ontvangst met koffie en gebak 11.00 – 13.00 Masterclass deel 1 13.00 – 14.00 Lunch met soep en broodjes 14.00 – 15.00 Masterclass deel 2 Kosten bedragen € 45,- per persoon en is inclusief de ontvangst en lunch. Jan Dorrestein was in de jaren zeventig de enige Nederlander die internationaal meetelde in de golfsport. Zijn eerste toernooi op het Europese Circuit was het Zwitsers Open in 1969, dat toen door de Italiaan Roberto Bernardini werd gewonnen. Twee keer won hij het Kenya Open. In 1972 eindigde hij op de 15de plaats bij het British Open op Muirfield. Inschrijven kan bij onze PGA-professional Toine (per email via toinevbergen@gmail.com)Toine is op 19 augustus de gehele dag aanwezig en zal de masterclass mede begeleiden. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.jandorrestein.nl Gezien het grote succes van vorig jaar, raden wij u aan zo snel mogelijk in te schrijven. Het maximaal aantal deelnemers is 40. Graag tot ziens op 19 augustus! Met vriendelijke groet, Team Golf Parc de Pettelaar

Welke papa* en/of mama* durft samen met jou de strijd aan te gaan? Op 19 augustuus a.s. is er op golfclub een toernooi voor de jeugdleden. De bedoeling is dat jij als jeugdlid een familielid uitnodigt om 9 holes met hem/haar te spelen. Degene die jij uitnodigt, hoeft geen lid van onze golfclub te zijn. Behalve je vader, moeder, kun je ook je opa, oma etc. uitnodigen. Er staan zelfs hulpouders voor je klaar! Je kunt dus altijd spelen! De bedoeling is dat jij opgeeft met wie jij wilt spelen. Naast je naam vermeld je ook de handicap van hem of haar. Samen met andere koppels gaan jullie strijden voor een mooie beker! In het kort! Datum: Zondag, 19 augustus 2018 Spelvorm: handicapverrekening per team. Starttijd: vanaf 09.30 uur Kosten: € 3,00 p.p. Schrijf je snel in! *opa, oma, tante of oom kan natuurlijk ook! Bij ons staan ook hulpouders standby.

Op 26 augustus a.s. wordt er gespeeld om de Presidentscup. Er wordt die dag gestart tussen 10.30 uur en 12.30 uur. De spelvorm voor deze wedstrijd is netto strokeplay d.w.z. uitholen en totaal aantal slagen noteren. Inschrijven/inschrijfgeld Inschrijving staat open voor TGA leden van GolfClub Bois-le-Duc die over een EGA-handicap van 36 of lager beschikken. Het maximaal aantal deelnemers per wedstrijd bedraagt 54. Voor deelname aan deze wedstrijd is ca. € 15, - per deelnemer verschuldigd, dit is voor de BBQ of dergelijke na afloop. Inschrijving geschiedt uitsluitend via de computer van de club of van de deelnemer thuis. Acceptatie geschiedt op volgorde van inschrijving. Let op! Vanwege het feit dat aan deze wedstrijd een barbecue is verbonden is het niet mogelijk om na donderdag 23 augustus zonder geldige reden af te melden. Niet aanwezig of zonder geldige reden, dit ter beoordeling van de wedstrijdorganisatie, is men verplicht het inschrijfgeld alsnog te voldoen.

50+ Kampioenschap

20 juli 2018

Op 19 en 20 juli is het 50+ Kampioenschap gespeeld. Een mooie, sportieve wedstrijd met fijne temperaturen. Dinand de Bok is de winnaar van dit toernooi. Op de tweede plaats is Wil Mensink geëindigd, gevolgd door Wil Bouwmans-Berkelmans op een derde plaats. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Op 8 juli werd er gespeeld voor de Mauk de Jongh trofee. Het was een mooie middag, met lekker weer en een gezellige sfeer. Ans Fraaije en Lucas Kuijsters hebben de wedstrijd gewonnen. Marianne en Ton Spierings zijn tweede geworden. En Simone Dankers en Jans van de Grint hebben de derde plaats gehaald. Gefeliciteerd allemaal!