Bois-le-Duc

Alles over Handicart

Vanaf 1 april 2006 kan er gebruik gemaakt worden van een handicart. Stichting Handicart heeft als doelstelling via deze organisatie om tijdelijke of permanente mindervalide golfspelers in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen.

Voor actuele informatie en tarieven kunt u hier terecht.

Het reserveren van de handicart kan bij het boeken van een golfronde aan de balie van De Pettelaar of per telefoon worden gedaan. Bij meerdere reserveringen zal de starttijd aangepast moeten worden aan de beschikbaarheid van de handicart. Bij gebruik van handicart tijdens wedstrijden is het aan de wedstrijdcommissie de indeling voor handicart te bepalen. Natuurlijk zijn nieuwe gebruikers en donateurs van harte welkom.

Informatie over lidmaatschap en of donaties aan Stichting Vrienden van Handicart kunt u inwinnen bij de consul van Stichting Handicart voor Golfpark De Pettelaar, Martien Koesen, mkoesen@parafarm.nl 

Er liggen in het clubhuis nieuwe aanvraagformulieren die u, getekend door uw huisarts of specialist, kunt u inleveren bij de balie van het clubhuis, t.a.v. Martien Koesen.