Bois-le-Duc

Overstap naar Nexxchange

Bericht van E-Golf4u


We willen jullie graag op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen, met betrekking tot het migratietraject van E-Golf4U naar Nexxchange.

Het migratietraject is officieel van start gegaan in 2022 en we zijn verheugd om te kunnen melden, dat we sindsdien aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt. Als onderdeel van het proces hebben we eerst 4 clubs, als test, gemigreerd van E-Golf4U naar Nexxchange. Dit stelde ons in staat om de overgang grondig te evalueren en te verfijnen, zodat we een soepele en succesvolle migratie voor al onze klanten konden verzorgen.

We hebben na deze 4 klanten nog eens 25 clubs gemigreerd, die inmiddels allemaal volledig over zijn naar Nexxchange.
Dit is weer een moment om intensief te inventariseren, wat de ervaringen van de Nederlandse gemigreerde clubs zijn. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikerservaring, het aantal clicks en eventuele functionaliteiten, die misschien nog ontbreken of anders zouden kunnen. Dit betekent dan ook dat wij, pas nadat deze aanpassingen zijn toegevoegd, weer verdergaan met het inplannen van nieuwe migraties.

We begrijpen dat de migratie van E-Golf4U naar Nexxchange een grote verandering met zich meebrengt en dat dit een intensief traject is. We willen jullie verzekeren dat we er alles aan doen om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het migratieproject dat momenteel gaande is, zal, zo schatten wij nu in, nog zeker 2 jaar duren voordat het volledig is afgerond. Gedurende deze tijd kunt u zonder zorgen E-Golf4U blijven gebruiken. De capaciteit voor E-Golf4U support (bijvoorbeeld openstaande tickets sneller beantwoorden) is verhoogd en ook zullen we nieuwe aanpassingen maken en functionaliteiten toevoegen aan het E-Golf4U systeem.

Kaj, van ons Nexxchange support- en salesteam, gaat op korte termijn zijn droombaan vervullen, door een functie als accountmanger bij de NGF aan te nemen. Hierbij wensen wij hem natuurlijk veel succes. In de tussentijd zijn wij al wel in een vergevorderd stadium om een nieuwe collega aan te nemen. Ook zal Nico weer ondersteuning geven, om de service weer op het bekende hoge niveau te brengen.

Om verdere verduidelijking te bieden en jullie vragen te beantwoorden rondom de migratie, maar ook over het Nexxchange systeem zelf, zullen wij binnenkort weer (online) seminars organiseren. Deze seminars zullen een uitstekende gelegenheid zijn, om rechtstreeks met ons team te communiceren en om eventuele zorgen te uiten of vragen te stellen. We willen ervoor zorgen dat jullie goed geïnformeerd zijn en vol vertrouwen verder kunnen gaan in het migratietraject.

Binnenkort ontvangen jullie meer informatie over de exacte data en tijden van deze (online) seminars.

Terug naar het overzicht