Bois-le-Duc

2de Editie Jan Dorrestein Masterclass - 19 augustus 2018

EXCLUSIEVE EVENTUITNODIGING:

2de editie Jan Dorrestein Masterclass

op zondag 19 augustus 2018

 

In navolging op het grote succes van vorig jaar, kunnen wij u mededelen dat de Nederlandse golflegende Jan Dorrestein weer naar Golf Parc de Pettelaar komt.

Naast een “Meet & Greet” is Jan die dag hier voor een masterclass. Deze uitgebreide golfles biedt u een unieke kans om tips en tricks van de meester te leren. 

Tijdens de 3 uur durende masterclass zullen in ieder geval de volgende onderdelen aan bod komen: 

Bunkerslag, Swing en Bijzondere Balliggingen. Tevens zal Jan Dorrestein een van de belangrijkste onderdelen van de golfsport toelichten, dat wil zeggen “Course Management”, want bij golf is naast goede techniek ook spelstrategie van groot belang op je score.

Het programma voor zondag 19 augustus ziet er als volgt uit:

10.30                 Ontvangst met koffie en gebak

11.00 – 13.00   Masterclass deel 1

13.00 – 14.00   Lunch met soep en broodjes

14.00 – 15.00   Masterclass deel 2

Kosten bedragen € 45,- per persoon en is inclusief de ontvangst en lunch.

Jan Dorrestein was in de jaren zeventig de enige Nederlander die internationaal meetelde in de golfsport. Zijn eerste toernooi op het Europese Circuit was het Zwitsers Open in 1969, dat toen door de Italiaan Roberto Bernardini werd gewonnen. Twee keer won hij het Kenya Open. In 1972 eindigde hij op de 15de plaats bij het British Open op Muirfield.

Inschrijven kan bij onze PGA-professional Toine (per email via toinevbergen@gmail.com)Toine is op 19 augustus de gehele dag aanwezig en zal de masterclass mede begeleiden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.jandorrestein.nl

 

Gezien het grote succes van vorig jaar, raden wij u aan zo snel mogelijk in te schrijven. Het maximaal aantal deelnemers is 40.

Graag tot ziens op 19 augustus!

Met vriendelijke groet,

Team Golf Parc de Pettelaar

Terug naar het overzicht